top of page
IMG_7985.jpg
IMG_7985.jpg
IMG_7988.jpg

Algemene voorwaarden

Aanvang/sluit: De studio is 15 minuten voor aanvang huur geopend,De studio wordt 15 minuten na einde vastgestelde huur gesloten

 

Host: Huurt u voor de eerste keer? dan is er een host aanwezig, Wij zitten in een andere ruimte die afgesloten is van de fotostudio.
Indien u dit niet wenst dan betaald u een borg van €500,- die u terug krijgt als alles netjes is achter gelaten.

 

Props: Alle losstaande en hangende items in de studio mogen verplaatst worden. Alle items mogen gebruikt en gefotografeerd worden tijdens de shoot Items mogen nooit gesleept en moeten altijd getild worden om de vloer beschermen.Alle items moeten voor verlaten studio weer op hun originele plaats zijn gezet

.

Muren: Er mag niets op de muren worden geplakt of geboord.

Geluid: Er mag gebruik gemaakt worden van onze speakerdock van Phillips voor een iPhone. De muziek mag niet te hard gezet worden ivm buren.

Fotoapparatuur: Wij verhuren geen fotoapparatuur, hier kunt u voor terecht bij Budgetcam.nl

Achtergronden: Voor papieren achtergronden rekenen wij € 10,– per meter. (als deze vervuild en of gekreukt zijn). Voor beschadigde vinyl achtergronden brengen wij €200 per achtergrond in rekening.

Parkeren: Er kan gratis geparkeerd worden, voor de studio zelf zijn er parkeerplaatsen en tegenover de studio is er een parkeergarage die gratis te gebruiken is.

Bereikbaarheid: De studio is goed te bereiken voor laden/lossen en er u kunt gemakkelijk en gratis parkeren. Ook met openbaar vervoer is de studio goed te bereiken. De bushalte is 100 meter verder.

Overig: Wij rekenen € 50,–  in rekening wanneer de studio vuil wordt achtergelaten of de witte vinyl achtergrond zwart wordt achtergelaten.
U kunt gratis gebruik maken van ons wifi netwerk. 

Beveiliging: Voor u en onze veiligheid maken wij gebruik van beveiligingscamera’s, Wij bekijken deze beelden niet tenzij er een calamiteit zoals diefstal of inbraak waarin wij verplicht zijn deze beelden te bekijken op last van de politie.

Afval/Schoonmaken: Graag in de daarvoor bestemde container deponeren. Indien de studio niet schoon wordt achtergelaten worden er schoonmaakkosten in rekening gebracht van €50,-

Schoonmaakkosten Uitloop: Indien uitloop is gewenst wordt de optie tijdig met de host besproken Per uur uitloop wordt €35,- excl. in rekening gebracht.

Roken: Roken is binnen niet toegestaan, drugs is ook niet toegsstaan.

Drank: Eten: Koffie/thee gratis.  De supermarkt is vlakbij en via thuisbezorgd kan er worden besteld. Er mag geen alcohol worden genuttigd in de fotostudio.

Fotografie/videografie: U bent welkom om te fotograferen of te filmen in onze studio. Pornografische fotografie of video opname is NIET toegestaan in onze fotostudio.

BETALING, OVEREENKOMST ANNULERING en AANSPRAKELIJKHEID

 

Betaling: Studiohuur dient voor aanvang huurdatum betaald te zijn. Na betaling is huurder akkoord met de in dit document genoemde voorwaarden. Gereserveerde uren worden ten allen tijde in rekening gebracht.

Overeenkomst: De overeenkomst tot huren van de studio wordt via de mail bevestigd. Via de mail worden de datum, tijd en prijs definitief vastgesteld.

BTW: Fotostudio 11 is onderdeel van Fotostudio Shootme en fotostudio shootme is BTW vrijgesteld. Er zal dus geen extra BTW op uw factuur komen te staan.

Aansprakelijkheid: Bij aangerichte schade of beschadigingen aan lampen of decors in studio is huurder zelf aansprakelijk en zullen eventuele herstelkosten in overleg aan huurder worden doorbelast.Wanneer onze huisregels worden geschonden behouden we ons het recht de shoot te beëindigen en wordt de volledige vastgestelde prijs in rekening gebracht

 

Schade: Tijdens de shoot is de huurder is zelf verantwoordelijk voor hetgeen in de studio plaatsvindt. Wanneer iets kapot gaat, beschadigd raakt of verloren gaat wordt dit direct gemeld aan de host en tevens per mail gecommuniceerd aan info@fotostudio11huren.nl

De reparatie of vervang kosten worden volledig verhaald op de huurder

 

Annulering: Indien de shoot niet door kan gaan, door welke reden dan ook, gelden de volgende Annuleringsvoorwaarden. Annulering kan per mail aan info@fotostudio11huren.nl

 

Door huurder :
1. Tot 14 dagen voor plaatsvinden van de shoot kan de huur kosteloos worden geannuleerd

2. Tot 7 dagen voor plaatsvinden van de shoot kan de huur worden geannuleerd tegen een betaling van 50% van de vastgestelde prijs

3. 7 dagen of minder voor plaatsvinden van de shoot wordt de volledige vastgestelde huurprijs in rekening gebracht

4. In overleg is het mogelijk de huurdatum te verplaatsen.

 

Door verhuurder:
1. Indien de studio door overmacht (bijvoorbeeld lekkage) niet verhuurd kan worden, wordt in overleg met de huurder een nieuwe datum gekozen en krijgt de huurder tevens een korting van 25% op het vastgestelde huurbedrag

2. In het geval van overmacht kan de verhuurder niet aansprakelijk worden gesteld voor reeds gemaakte kosten door huurder.

bottom of page